Comunicat de Presă – 24.08.2011 – PSD Cluj consideră că pentru cei de la putere nu contează când sunt alegerile, ci cum sunt ele organizate!

PSD Cluj este de acord cu ideea de a muta alegerile cât mai repede. “Principala problemă nu este când sunt alegerile, ci cum sunt organizate pentru că vedem cum PDL refuză orice discuție pe tema adoptării unei legislații care să reducă posibilitățile de furt. Dimpotrivă cei aflaţi la putere sunt interesaţi doar în a mai găsi noi variante de fraudare” a precizat dl Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Dacă alegerile vor fi organizate precum la Neamț, atunci data lor chiar nu mai contează, pentru că PDL va fura oricum. Din păcate, la Neamţ Poliţia nu a înregistrat zecile de sesizări ale Opoziţiei, în ciuda dovezilor prezentate.

“În prezent, USL se bate cu statul român parazitat de PDL. Nu mai este în niciun caz vorba de o luptă politică normală. Dacă alegerile sunt corecte, atunci cu cât mai repede au loc cu atât mai bine, căci aceasta este șansa românilor de a scăpa cât mai rapid de actuala guvernare.” a adăugat dl Remus Lăpuşan.

Așteptăm ca PDL și cei din coaliție să anunțe că susțin orice proiect menit să reducă posibilitățile de fraudare a votului și care să sancționeze drastic mita electorală sau implicarea funcționarilor publici în campanie.

 

 

Leave a Reply