Comunicat de Presă – 18.07.2011 – Dovada esecului programelor de investitii si mentinea problemelor bugetare ale Guvernului Boc: Rectificare in luna august dupa discutiile cu FMI

PSD Cluj considera ca ministerele Guvernului Boc nu au facut investitiile pe care si le-au asumat la inceputul anului, motiv pentru care, din cauza delasarii, domenii importante vor pierde bani.

Pe de alta parte, rectificarea poate fi un indiciu si pentru faptul ca priviziunile facute la inceputul anului au fost, din nou, gresite, asa cum au fost toate calculele lui Emil Boc.

“Dupa ultimele declaratii ale sefului FMI, dl Jeffrey Franks, conform carora cresterea economica a Romaniei ar fi incetinit in trimestrul II, Emil Boc nu mai spune nimic despre economia tarii. Probabil presedintele Basescu considera ca este in concediu si nu a mai avut timp sa ii dea indicatii lui Boc cu ceea ce trebuie sa spuna.” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

In primele luni ale anului, cu mult inainte de publicarea datelor Institutului National de Statistica, Emil Boc ne anunta zilnic cum vom iesi din recesiune. In ultimele saptamani, tacerea este totala pe marginea cresterii economice. Oare de ce?

 

Leave a Reply