Comunicat de Presă – 17.05.2011 – Meciul Tise – Apostu se joaca in centrul orasului

PSD Cluj le cere celor doi administratori portocalii ai judetului Cluj, respectiv municipiului Cluj-Napoca sa se ocupe si de altceva decat de campanie electorala. Este adevarat ca in ultimele saptamani au fost solicitati de campania interna a PDL si ca incep sa se gandeasca serios la ceea ce vor face in 2012 cand fotografia alaturi de Emil Boc nu va mai reprezenta nimic, dar le reamintim ca interesul cetatenilor trebuie sa fie pe primul plan.

„Stiu ca nu le convine sa li se spuna, dar Alin Tise si Sorin Apostu mai au ceva in comun in afara de faptul ca in CV-urile domniilor lor cuvantul cheie este Boc. Amandoi tin cu tot dinadinsul ca tot ceea ce fac in judet si municipiu sa fie vazut permanent de cetateni. Eu le spun celor doi ca toate investitiile cu care se lauda sunt sustinute de banii nostri ai tuturor si poate ar fi bine sa fie mai atenti.” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

„Astfel, in ultimele zile, terenul pe care urmeaza sa fie ridicata Sala Polivalenta a fost ingradit in asa fel incat toate lumea sa stie clar ca aceasta va fi mai mare decat stadionul pe care isi scrie numele actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Probabil amandoi intentioneaza sa isi duca colegii de partid in zona pentru a face o comparatie intre lucrari si se se stie o data pentru totdeauna cine este mai tare in partidul lui Basescu la Cluj.” a mai spus dl Remus Lapusan.

Gardurile care imprejmuiesc locul unde va fi Sala Polivalenta sunt atat de scoase in strada incat in intersectia dintre Aleea Stadionului si str Uzinei Electrice, soferii trebuie sa iasa pana la axul drumului pentru a avea vizibilitate suficienta. Asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca nici nu mai poate fi vorba ca pietonii sa poata trece pe acolo daca vor sa ajunga in unul dintre cele doua parcuri din zona.

PSD Cluj sustine realizarea unor astfel de proiecte, insa atragem atentia ca peste tot in lume asemenea lucrari au fost scoate in afara oraselor pentru ca ingreuneaza circulatia si produc poluare fonica si cu praf in perioada de constructie, iar apoi la orice tip de eveniment circulatia in intregul oras risca sa fie paralizata din cauza lipsei de locuri de parcare. Practic, inca de pe acum, circulatia in zona este ingreunata din cauza „meciului” Tise – Apostu.

„In Cluj am fost prinsi cu totii intr-o campanie electorala continua,dar si in razboiul presedinte CJ Cluju – primar Cluj-Napoca. Ii avertizam pe cei doi reprezentanti ai Guvernului Basescu – Udrea – Boc ca au primit mandatele pentru a fi eficienti in cheltuirea banului public si nu pentru a construi locatii pe care sa isi puna bannere cu numele sau poza” a mai precizat dl Remus Lapusan.

Leave a Reply