Comunicat de presă – 14.05.2011 – PSD Cluj si-a desemnat candidatii pentru Primaria Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj

PSD Cluj si-a desemnat astazi, 13 mai 2011 candidatii pentru Primaria municipiului Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj. “In urma unei analize interne pe care am derulat-o in aceste ultime saptamani am decis ca cei doi candidati ai PSD pentru Primaria si Consiliul Judetean sa fie domnul Alexandru Cordos, senator PSD si dl Cornel Itu, deputat PSD. Am considerat ca cea mai buna varianta este sa ii nominalizam pe parlamentarii nostri pentru ca beneficiaza atat de sustinerea colegilor de la Cluj, cat si de cea a colegilor din Bucuresti.” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

“La Cluj-Napoca avem nevoie de un altfel de model politic si de o noua abordare in relatia administratie – cetatean, o administratie cu fata umana, orientata spre nevoile clujenilor. Din pacate pentru clujeni, mandatului lui Sorin Apostu a fost unul irosit, mediocru si orientat spre interese personale. Avem nevoie de un dialog onest intre cetateni si autoritati si de o viziune adecvata. Argumentele noastre se vad pe strada si un buzunarul fiecarui clujean.” a precizat dl Alexandru Cordos, senator PSD si candidat la primaria Cluj-Napoca.

“In ceea ce priveste judetul Cluj, din pacate actualul presedinte al Consiliului Judetean nu a facut nimic din ceea ce a considerat ca nu il ajuta ca si imagine. Mandatului lui Tise este nimic altceva decat un filmulet cu fotografii de la finalizarea proiectelor incepute de catre PSD si PNL in mandatele anterioare. Pentru a sprijini judetul Cluj vom veni cu noi proiecte pentru dezvoltarea judetului Cluj” a spus dl Cornel Itu, deputat PSD si candidat la functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj.

 

 

Leave a Reply