Comunicat de presă – 09.06.2011 – Desfiintarea Administratiei Financiare Campia Turzii

PSD Campia Turzii isi exprima public dezacordul fata de desfiintarea Administratiei Financiare Campia Turzii, prin comasarea acesteia cu cea din Turda, desfiintare  facuta fara o minima analiza justificativa si o dezbatere a factorilor implicati in mod direct sau indirect sau o dezbatere, din care sa reiasa, clar, nevoia administrativa, sociala si economica a acestei masuri.

Consideram, ca acesta masura, contrazice declaratile guvernului (lipsa eficentei  administratilor financiare ca si grad de incasare .., etc.), avand in vedere faptul ca judetul Cluj, este pe locul trei in tara, la gradul de colectare a darilor catre stat, iar investitia de peste 20 de miliarde de lei, facuta in anul trecut in sediul actual al administratiei financiare, nu justifica acest fapt.

In urmatoarea perioda, PSD Campia Turzii, alaturi de aliatii politici din USL, va demara o campanie de strangeri de semnaturi (preconizam,  numar de aprox. 10 000 de semnaturi), de la populatie si agenti economici, care sunt  impotriva desfiintarii administratiei financiare Campia Turzii.

Campania se va desfasura in municipiul Campia Turzii si in zonele limitrofe ei , zone care beneficiaza se servicile acestei institutii, iar listele vor fi trmise catre ANAF . Prin aceasta campanile dorim sa aratam, ca masura luata, este in contradictie cu vointa celor care beneficiaza, de servicile administratiei financiare.

 

Leave a Reply