Comunicat de presă – 08.08.2011 – PDL şi UDMR au început spectacolul electoral la Cluj-Napoca

PSDCluj consideră că cele două formaţiuni politice aflate în coaliţie în fruntea judeţului Cluj nu fac altceva decât spectacol de dragul anului pre-electoral, certîndu-se şi ridicandu-şi mingi la fileu reciproc.

„Din păcate, nimic din ceea ce liderii celor două partide au declarta până acum nu a fost valabil. Să nu uităm că acelaşi lucru s-a întâmplat şi la finalul campaniei electorale din alegerile locale ale anului 2004 când actualul prim ministru, dl Emil Boc, a jurat cu mână pe Biblie într-o emisiune a unei televiziuni locale că nu va colabora cu UDMR-ul. După doar câteva zile de la alegerea sa ca şi primar al municipiului Cluj-Napoca, acelaşi Emil Boc îi ruga pe cei din Uniune să facă o coaliţie cu Partidul Democrat. Acelaşi joc îl fac şi azi: dl primar Apostu încearcă să ne dovedească că interesul clujenilor este mai presus de înţelegerile politice din Consiliul Local, iar UDMR-ul este disperat pentru a nu pierde teren în faţa populaţiei de etnie maghiară. În plus, indiferent de declaraţiile momentului, la Cluj ştim că cele două formaţiuni guvernează împreună din anul 2004 fără întrerupere.” a declarat dl Remus Lăpuşan, preşedintePSDCluj.

Îi avertizăm pe liderii de la Cluj ai partidelor aflate la guvernare că nu vor mai reuşi să sensibilizeze electoratul folosindu-se de un subiect de tipul oportunitatea unei pieţe volante la Cluj-Napoca. Iniţiative de acest tip există peste tot în Europa, dar ele nu sunt folosite pentru a mima o ceartă între partide care au dovedit că interesul propriu este mai presus decât cuvântul dat celor care i-au votat.

Leave a Reply