Comunicat de presă – 08.06.2011 – PSD Cluj considera ca Guvernul Boc trebuie să rezolve imediat revendicările medicilor de familie.

REF: PSD Cluj considera ca Guvernul Boc trebuie să rezolve imediat revendicările medicilor de familie

PSD Cluj considera ca lui Emil Boc ii convinesituatia creata cu medicii de familiepentru ca face economii – economii pe spatele românilor puși să își plătească medicamentele și consultațiile.

“Dl Victor Ponta, presedinte PSD si dl Crin Antonescu, presedinte PNL s-au intalnit ieri, 7 iunie a.c. cu reprezentantii Colegiului medicilor si cu mai multi parlamentari membri in comisiile pentru sanatate, pentru a gasi solutii pentru rezolvarea diferendului care a facut ca medicii de familie sa nu semneze contractele cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. USL este solidara atat cu medicii, cat si cu pacientii pentru ca daca se vrea exista solutii imediate pentru rezolvarea problemelor.” a precizat dl Remus lapusan, presedinte PSD Cluj.

“Il somam pe Emil Boc sa aiba dialog cu medicii de familie, sa dea curs solicitarilor. Este vorba de 50 de milioane de euro, bani pe care guvernul ii gaseste intotdeauna pentru ministerul Elenei Udrea, pentru un judet pedelist, o telecabina sau o fantana cantatoare.” a mai adaugat dl Remus Lapusan.

De fapt, singurul demers pe care l-au facut Guvernul şi CNAS a fost sa declanşeze o campanie de denigrare a medicilor de familie pentru ca CNAS deconteaza doar preturile medicamentelor deja aprobate si nu retetele cu medicamentele cele mai scumpe.

Leave a Reply