Comunicat de presă – 07.06.2011 – PSD Cluj continua consultarile in mediul rural in judetul Cluj

PSD Cluj a continuat si in saptamana care a trecut consultarile cu populatia din mediul rural. Comunele in care au avut loc discutii sunt Capusu Mare, Aghiresu, Palatca, Geaca, Taga si Fizesu Gherlei, iar la intalniri au participat dl Remus Lapusan, dl Ivan Ilarie, dl Dan Canta, dl Dorel Pojar si dl Ioan Neselean.

„Din discutiile pe care le-am avut pana acum cu locuitorii din judet, cele mai mari probleme sunt lipsa locurilor de munca, starea proasta a infrastructurii sau schiar lipsa acesteia, lipsa sprijinului pentru agricultura,  apa curenta, reteaua de canalizare si serviciile medicale” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

„In Capusu Mare si Paniceni, populatia are mari probleme din cauza lipsei infratructurii rurale si a oricarei subventii pentru agricultura. Probabil, Guvernul Boc – Basescu – Udrea si reprezentantii sai in judetul Cluj se bazeaza pe faptul ca asteptarile in mediul rural sunt mai mici decat in mediul rural, insa le atragem atentia ca populatia de la sate nu mai vrea doar promisiuni de campanie electorala, ci asteapta proiecte concrete” a mai adaugat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

„In Palatca problemele sunt legate de faptul ca nu se mai acorda medicamente compensate, iar putinii tineri care au ramas in mediul rural nu mai au nicio perspectiva.” a mai adaugat dl Ivan Ilarie, vicepresedinte PSD Cluj. „Si in Geaca, Taga si Fizesu Gherlei problemele sunt pretul foarte mare al motorinei pentru agricultura si faptul ca exista foarte mari probleme in ceea ce priveste acordarea subventiei pentru bovine” a spus dl Ioan Neselean, vicepresedinte PSD Cluj.

Biroul de Presa PSD Cluj

7 iunie 2011

 

Leave a Reply