Comunicat de presa – 07.03.2011 – Risipa banilor publici

PSD Cluj atenţioneaza Primăria Municipiului Cluj Napoca şi în special pe Primarul Sorin Apostu şi viceprimarul Radu Moisin cu privire la risipa banilor publici gestionată de aceştia.

Astfel, prin anunţurile de licitaţie publică, postate în ultimele două săptamani în SEAP, Primăria Municipiului Cluj-Napoca intenţionează să cheltuie nu mai puţin de 28.326.245 lei, respectiv 6.520.774 Euro. Licitaţiile publice se referă la noul site al Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, modernizare cinematografe, piese de schimb pentru echipamente de joacă şi aparate fitness şi dotări urbane – garduri metalice.

Priorităţile stabilite de aceştia nu corespund cu priorităţile comunităţii, ci mai degrabă cu priorităţile personale ale acestora.

Astăzi, Organizaţia PSD Cluj-Napoca, va depune o solicitare, în spiritul Legii Nr 544 privind liberul acces la informaţiile de interes public, la registratura Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, prin care va cere explicaţii punctuale pe fiecare licitaţie în parte.

Primarul Sorin Apostu va trebui să răspundă clujenilor cum a fost stabilită oportunitatea acestor proiecte, cât şi sumele estimate a fi cheltuite din banii publici.

 

Leave a Reply