Comunicat de presă – 06.04.2011 – TSD Cluj-Napoca şi-a stabilit noua structură executivă

TSD Cluj-Napoca a organizat miercuri, 6 aprilie, la Hotel Royal din Cluj-Napoca, Adunarea Generală a membrilor, eveniment politic important pentru activitatea organizaţiei.

Adunarea Generală a fost prezidată de Preşedintele TSD Cluj, Gabriel Oniga, Preşedintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj şi Secretarul-General PSD Cluj, Ioan Oleleu. Adunarea Generală a validat 130 de membrii ai noului Consiliu Municipal, care l-a rându-i a supus la vot noua structură de conducere a TSD Cluj-Napoca.

În prezenţa a numeroşi invitaţi, reprezentanţi ai TNL Cluj, Gavrilă Iuga şi Ioan Bîldea, Preşedintele OTPRM Cluj, Despina Cindroiu, Secretarul General al PNŢCD Cluj, Mihai Cucerzan, reprezentanţi ai societăţii civile, Tudor Hossu, membru fondator al CCDD, candidaţii şi-au prezentat proiectele pentru următorii doi ani, evidenţiind rolul şi importanţa tinerilor în activitatea de partid precum şi faptul că TSD Cluj-Napoca este una dintre cele mai active organizaţii politice de tineret din Cluj-Napoca cu adresabilitate la segmentul de vârsta reprezentat.

Noua structură executivă a TSD Cluj-Napoca va fi asigurată de Preşedintele Flavius Milăşan secondat de următoarea echipă: Secretar General – Horia Nasra, Vicepreşedinţi – Sorin Hus, Dan Morar, Raluca Burlacu, Anca Nastai, Mihai Rotar, Tudor Oltean, Marius Andreica,  Sebastian Mărginean,  Raul Pintea, Alin Danci, Traian Vamoş, aceştia fiind şi membrii Biroului Politic, Secretarul General urmând să desemneze doi secretari executivi.

„Voi insista pentru o profesionalizare sporită o organizaţiei. Proiectul meu este cel al eficientizării echipei TSD Cluj-Napoca care să reuşească să rezoneze cu nevoile tinerilor clujeni, a studenţilor şi a cetăţenilor responsabili, dispuşi să participe la o politică 2.0 într-o Românie Europeană” a declarat noul Preşedinte TSD Cluj-Napoca, Flavius Milăşan

„Este de datoria noastră să demascăm şi să denunţăm Holocaustul Politic pe care actualii jupâni locali îl promovează, prin incompetenţă, populism acţional, cultul personalităţii şi afaceri pe banii contribuabililor. În 2012 dorim un Cluj curat, fără Apostu, Tişe, Buda sau Moisin!” a completat Secretarul General, Horia Nasra.