Comunicat de presă – 05.09.0211 – Autostrada Transilvania – proiectul de care PDL Cluj îşi bate joc

PSD Cluj îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, dl Alin Tişe să nu mai facă declaraţii iresponsabile doar de dragul de a-şi face campanie electorală sau pentru a-i salva naşului său de la Bucureşti, premierul Emil Boc, imaginea şifonată.

“Am văzut că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a ieşit azi din nou cu declaraţii fanteziste în care ne spune că va construi un tronson din Autostrada Transilvania în regim de drum judeţean. Le reaminstesc celor de la putere că au obligaţia faţă de cetăţeni de a face tot posibilul pentru a finaliza lucrările la Autostrada Transilvania, un proiect esenţial pentru noi, şi nu de a o transforma în subiect de campanie electorală. Sper că nu ne-am întors în perioada în care actualul preşedinte, dl Băsescu era ministru al transporturilor şi ne spunea că nu avem nevoie de autostrăzi, motiv pentru care azi ni se propun drumuri judeţene.  Probabil dl Tişe vrea să folosească şi autostrada ca şi suport publicitar, şi, pentru că nu mai are pe ce să îşi pună numele odată cu terminarea lucrărilor de la Cluj Arena, vrea şi autostrada.” a declarat dl Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Din păcate pe subiectul A3 toţi cei din PDL mint când spun că vor finalizarea proiectului şi nu au făcut altceva decât propagandă ieftină ori de câte ori au adus subiectul în discuţie. Să nu uităm că cel care a suspendat contractul cu Bechtel a fost Traian Băsescu.