Comunicat de presă – 05.07.2011 – Radu Moisin este un viceprimar invizibil și un tânăr politician demagog.

TSD Cluj a constatat cu tristeţe că Președintele OT-PDL Cluj, Radu Moisin  a devenit noul judecător, emiţător de moralitate al PDL Cluj în condiţiile în care asupra sa au fost semnalate acuzații de corupţie de către presa şi politicienii din Cluj în ultimul an.

„Un viceprimar invizibil politic şi administrativ în Cluj, ce manifestă o acută iresponsabilitate în declarațiile publice pe care le efectuază, în dublă calitate, de viceprimar și de teoretic model politic pentru tineri,  încearcă doar să deturneze atenţia opiniei publice de la afacerile suspecte derulate de membrii ai PDL în frunte cu tinerele Monica Iacob Ridzi și Roberta Anastase” a declarat Președintele TSD Cluj, Gabriel Oniga.

Declarațiile dlui Moisin sunt cel puțin caraghioase și juvenile în condițiile în care acesta scoate din context, rău intenționat dar și într-un mod diletant o constatare generală a unui guvern străin despre politica din România.

„Dan Șova, Cristian Rizea, Nicolae Bănicioiu, Robert Negoiță nu sunt niște obișnuiți ai justiției, precum Monica Iacob Ridzi și nici se pot încadra în categoria tinerilor politicieni care manipulează votul democratic din Parlamentul României precum Roberta Anastase” a declarat liderul TSD Cluj, Gabriel Oniga.

Îi reamintim viceprimarului Radu Moisin de favorurile pe care acesta le-a acordat unor tineri democrat-liberali din Cluj pentru a primi apartamente ANL: Loredana Pop iubita viceprimarului PDL și secretara deputatului Daniel Buda, Codruţa Morari, Ovidiu Vasile Cîmpean şi fratele acestuia Paul Cîmpean.

Același viceprimar extrem de discret ca implicare administrativă, indiferent și incapabil în a gestiona curățenia Municipiului Cluj-Napoca mai este acuzat și de faptul că a folosit o mașină Audi care a aparținut societății Rosal, firmă care a primit în concesiune de la Primărie o mare parte  din curățenia orașului.

TSD Cluj se desolidarizează de acest model de politică retrogradă pe care un coleg de generație o promovează, considerând că un astfel de exemplu politic nu poate fi urmat de nici un cetățean responsabil, trecut de perioada pubertății.

 

Biroul de Presă PSD Cluj
05 iulie 2011

 

Leave a Reply