Comunicat de presă – 03.07.2012 – Inaugurarea Tronsonului Centurii de Est a Clujului: B-dul Muncii-Apahida

Sambata, cu mare alai,  premierul Emil Boc, alaturi de asociatia de bussines a PD-L, inaugura centura, intr-un moment ridicol pentru realitatea infrastructurii mai sus amintite.

Asa cum am prezentat opiniei publice, starea reala a Centuri Apahida-Valcele, ar fi fost firesc sa potoleasca apetitul mai marilor PD-L de a taia panglici.

Erau necesare in aceste momente atitudini responsabile fata de dezastrul lucrarii in ansamblul sau, erau necesare explicati coerente, cu privire la obligativitatea expertizarii starii lucrarilor la acest tronson de centura..

Au actionat din nou cu tupeul, cinismul si inconstienta, specifice PD-L.

Lipsa de responsabilitate si mai ales pornirea totalitaritara, specifice a acestor actori dramatici, care impacheteaza digerabil dezastrul si ii mai si pun panglica, pe noi nu ne mai mira.

Balbaiala celor obligati sa se pronunte asupra sesizarilor noastre cu privire la macelul  scump platit al infrastructurii locale, doar pentru regenerarea bugetelor partidului mult iubit, va fi insa cu atat mai nociva pentru democratie, cu cat toti cei care clameaza nevoia de transparenta si dialog in aceasta tara, o vor aproba tacit.

Exercitiul de imagine incercat din nou pe buzunarele noastre, de sefii mai mari si mai mici ai PD-L, a reusit din nou sa ne arate atat dimensiunea desprinderii PD-L de realitate, cat si deschiderea acestui partid – stat spre acceptarea si incununarea incompetentei profesionale, a arogantei si mai ales a lipsei de respect fata de cetatenii acestei tari.

Presedinte P.S.D. Cluj-Napoca

JORJ Mircea

Leave a Reply