Comunicat de Presa – 03.03.2011 – Senatorul Cordos considera ca PDL si UDMR se agata de putere

Dl Alexandru Cordos, senator PSD de Cluj considera ca semnarea protocolului dintre partidele aflate la Guvernare nu este altceva decat o incercare disperata de a pastra puterea.

« Din pacate pentru cetateni, acest protocol nu este in favoarea lor, ci este una din ultimele incercari al puterii portocalii de a-si mentine majoritatea parlamentara. “ a precizat dl Alexandru Cordos, senator PSD de Cluj.

“Masuri de tipul scaderea TVA si majorarea pensiilor ne-au mai fost promise de PDL si ne-am ales cu o crestere a TVA si o scadere a pensiilor, adica exact opusul pentru ca nu au stiut sa ia nicio masura care sa conduca la deblocarea economiei” a mai adaugat dl Alexandru Cordos.

“In plus, nu stim exact care sunt promisiunile facue de Emil Boc UDMR-ului, de data aceasta. Sa nu uitam totusi ca Emil Boc este cel care in anul 2004 in campania electorala pentru alegerile locale de la Primaria municipiului Cluj-Napoca a jurat cu mana pe Biblie ca nu va colabora cu Uniunea pentru a benficia de voturile pe care PRM le avea la momentul respectiv. Speram ca cetatenii sa fie cei care vor taxa aceaste minciuni ale dlui Boc” a spus dl senator Cordos.

Biroul de presa

Senator Alexandru Cordos

Vicelider al Grupului PSD

 

Leave a Reply