Comunicat de presa – 16.01.2011 – Liga Alesilor Locali PSD Cluj

PSD Cluj a organizat vineri, 14 ianuarie 2011, Conferinţa anuală a Ligii Aleşilor Locali (LAL), care are in structura, conform Regulamentului, primarii, viceprimarii si consilierii locali din municipii, orasul Huedin si comunele judetului, consilierii judeteni si membrii ai partidului.

In prezenta membrilor Biroului Executiv Judetean, a parlamentarilor PSD si a celor  138 de delegati Conferinta prezidata de dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, a ales noua conducere al carei presedinte este dl Nicolae Fagadar, primarul comunei Aiton.

Din structura de conducere a LAL fac parte in calitate de vicepresedinti: Mocean Marcel – primar Camarasu, Boldor Silviu – primar Caseiu, Sfarlea Dumitru – primar Gilau, Lungu Aron – primar Panticeu, secretar general executiv Fatic Grigore viceprimarul Comunei Apahida si alti 19 membri.

Noul Preşedinte a LAL s-a arătat încrezător în forţa echipei PSD: „Mulţumesc pentru încredere colegilor. Am convingerea că împreună vom rezolva problemele reale ale fiecărei localităţi fiindcă este de datoria nostră să respectăm promisiunile electorale în faţa cetăţenilor care ne-au acordat mandatele”.

Delegatii prezenti au concluzionat ca pentru LAL prioritatea numarul unu este solidaritatea cu cetăţeanul, identificarea şi rezolvarea problemelor din comunităţile clujene.

În cadrul aceleiaşi Conferinţe s-a decis ca LAL să elaboreze documente de sinteză privind problemele existente în judeţ, în domeniul administraţiei publice locale, prezentându-le organelor de conducere ale PSD la nivel judeţean in vederea identificarii de solutii pentru rezolvarea lor.

„Consider ca activitatea pe care o va avea Liga Alesilor Locali prin reprezentantii sai va fi una extrem de importanta in relatia cu cetatenii in special in aceasta perioada. De asemenea, ceea ce ne dorim este sa putem sa spunem la fiecare intalnire ca am reusit sa ii ajutam pe cei care i-au ales pe colegii nostri in fruntea comunitatilor locale din jud Cluj” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

 

16 ian 2011

 

Biroul de presa

PSD Cluj

 

Leave a Reply