Comportamentul politic al OT PDL Cluj este sub vârsta pubertății.

530052_286527081480595_44577030_nTSD Cluj constată cu tristețe că junii democrat liberali își desfășoară activitatea politică prin glumițe specifice tinerilor, care nu au ajuns nici măcar la vârsta pubertății.

„Ne manifestăm interesul pentru un concurs de idei, de viziuni politice, economice și sociale. Suntem convinși că tinerii politicieni pot genera proiecte utile comunității lor, generației lor. Le recomandăm colegilor din OT PDL să caute în semnificația zilei de 1 aprilie și lansarea primului satelit meteorologic, fondarea companiei Apple Computers, nu doar glumițele deșănțate, lipsite de conținut” a declarat Dan Morar, președintele TSD Cluj.

Având în vedere lipsa de susținere, manifestată față de PDL la ultimele alegeri parlamentare, cât și scandalurile externalizate din PDL, atât de puțin interesante pentru viața de zi cu zi a românilor, TSD Cluj le cere tinerilor democrat-liberali să nu urmeze comportamentul solitar și incapabil al seniorilor.

„Chiar dacă mulți românii ar spune că însuși PDL-ul este o glumă proastă a politicii românești, TSD Cluj consideră că armonia judecăţii și puterea de a reflecta soluţii sunt adevăratele valori pe care o organizație de tineret puternică trebuie să le urmeze” a declarat Horia Nasra, președintele TSD Cluj-Napoca.

Biroul de Presă

PSD Cluj

Leave a Reply