Clujul este administrat din avion sau din București?

USL Cluj constată cu regret că primarul Emil Boc nu reușește să-și țină promisiunea față de alegătorii clujeni, promisiune conform căreia dl Boc ne spunea în campanie cum domnia sa a fost tot timpul cu gândul la clujeni, aşa că ne cerea votul pentru a administra Municipiul Cluj-Napoca din nou. Însă, obiceiurile vechi ale lui Boc au revenit la nici o lună de la începerea noului mandat. Ca întotdeauna, chemarea lui Băsescu l-a urcat din nou în avion pe Boc şi l-a dus la Bucureşti.

USL Cluj consideră că administrația locală se confruntă cu suficiente probleme, pentru a-și permite luxul unui primar ce coordonează orașul din zbor în zbor.

Emil Boc se încăpăţânează să repete greșelile primului mandat, când a administrat Clujul din sediul de pe aleea Modrogan și trebuie să înțeleagă și rolul primarului de a primi clujenii în audiență, în oraș.

În acest context ne întrebăm cine va superviza tragerea la sorți pentru spațiile de comercializare atribuite producătorilor de pepeni, o pată de culoare a administrației clujene în ultimii ani datorită rechizitoriului făcut pentru acuzaţiile de corupţie aduse fostului primar Apostu.

„Clujul trebuie administrat de acasă și nu din birourile centrale ale PDL ori de lângă vreun cort de campanie al Președintelui suspendat. Sunt convins că demnitatea de edil al Clujului necesită mai mult interes local și sper că tragerea la sorți a spațiilor de comercializare a pepenilor să nu rămână încă o poveste fără conținut având în vedere că deocamdată Emil Boc nu poate să-i delege dlui. Sorin Apostu sarcina de a superviza trageri la sorți sau licitații” a declarat dl. Gabriel Oniga, consilier local USL.

 

Biroul de Presă

USL Cluj

Leave a Reply