Cartiere din Hârtie a la Emil Boc

Cartiere din Hârtie a la Emil Boc

1506821_438521746277254_123213533_nPSD Cluj constată cu regret că promisiunile primarului Emil Boc privind construirea de cartiere noi în Cluj-Napoca au rămas la stadiul de „cartiere din hârtie”.

A trecut un  an de când primarul Emil Boc lansa electorala „dezvoltării unui cartier rezidenţial al Clujului, în Borhanci, pe locaţia proiectului Casarom” o promisiune care a continuat și în campania electorală.

„Emil Boc promite de doisprezece ani locuințe noi pentru clujeni dar în realitate avem doar cartiere megalomanice din hârtie. În octombrie 2015 a promis un nou cartier în Borhanci, pe scheletul vechii promisiuni din 2005, proiectul Casarom,  dar în fapt și acest cartier și proiectele rezidențiale Lomb și Tineretului au rămas tot cartiere din hârtie și promisiuni abandonate.

Toate aceste promisiuni neonorate reflectă un dezinteres total față de extinderea comunității dar și o nepăsare față de clujenii care solicită locuințe sociale” a declarat Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj.

Leave a Reply