Băișoara, Iara și Valea Ierii sunt abandonate de Guvernul Orban! Niciun proiect de dezvoltare nu a fost finanțat de PNL!

Băișoara, Iara și Valea Ierii sunt abandonate de Guvernul Orban! Niciun proiect de dezvoltare nu a fost finanțat de PNL!

Localitățile din Munții Apuseni au fost abandonate de PNL și Guvernul Orban, în ultimul an de guvernare. Niciun proiect de dezvoltare locală nu a beneficiat de finanțare guvernamentală, liberalii continuând doar proiectele susținute financiar de către guvernele PSD.

„În ultimii patru – cinci ani, colegii mei din Băișoara – dl. Adrian Jișa, Valea Ierii – dl. Dorin Nap și Iara – dl. Darius Eugen Todor au susținut în permanență ca proiectele din zona de munte a Clujului să fie finanțate, fără suport guvernamental, dezvoltarea în zonă fiind mai anevoioasă.

Adrian Jișa a susținut finanțarea unor proiecte foarte importante pentru Băișoara, în valoare de 17.000.000 lei, Dorin Nap a susținut proiectele comunității din Valea Ierii în valoare de aproximativ 16.000.000 lei și nu în ultimul rând, Darius Eugen Todor a susținut constant proiectele comuității în valoare de 32.000.000 lei. Toți trei au susținut aceste finanțări în timpul guvernării PSD.

De când liberalii au preluat frâierii guvernării, niciun proiect nu a mai fost finanțat în zonă, chiar dacă comunele Băișoara, Iara și Valea Ierii au primari liberali. Îndiferența PNL față de această zonă, oprește dezvoltarea localităților” a declarat deputatul Horia Nasra.

Leave a Reply