Aurelia Cristea, noul președinte al OF PSD Cluj

Comunicat de prREF: Aurelia Cristea, noul președinte al OF PSD Cluj

Începând de sâmbătă, 23 martie, OF PSD Cluj are o nouă structură de conducere aleasă în conferința organizației, în prezența președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan, secretarului general Ioan Oleleu, vicepreședintelui PSD Cluj, senatorul Alexandru Cordoș, președintelui PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj și invitaților speciali, europarlamentarul PSD, Corina Crețu și deputatul liberal Steluța Cătăniciu.

Aurelia Cristea a câștigat competiția cu 104 voturi, contracandidatul său, dna. Claudia Anastase, obținând 72 de voturi.

În noul birou au fost alese: secretar-general, Adina Pojar, prim-vicepreședinte, Maria Crișan, vicepreședinții Anca Mureșan, Teodora Muncelean, Maria Feher, Simina Sipoș, Ildi Topai, Dora Arion, Irinel Lungu, Raluca Brehar, Sanda Albu și trezorier Andrada Olănuță.

„Ca și organizație de femei, consider că obiectivul nostru central ar trebui să fie creșterea încrederii electoratului în ideea de femeie politician, femeie candidat.

Clujul social este al doilea obiectiv asumat în calitate de viitor președinte. Clujul Social va fi un program de conștientizare și implicare directă a femeilor din PSD Cluj în identificarea de parteneriate cu ONG-uri, persoane fizice și private, în vederea derulării de acțiuni caritabile în favoarea copiilor cu dizabilități, a persoanelor cu handicap, a vârstnicilor, a femeilor agresate și a tuturor acelora care au nevoie de un sprijin.

Astfel, un al treilea obiectiv pe care îl propun este programul de competiție și competitivitate internă. Acest program, din punctul meu de vedere, este vital pentru viitorul organizației noastre și va avea două direcții foarte bine delimitate: una de dezvoltare de competențe prin programe interne de pregătire, și una de evaluare reală a potențialului femeilor din organizația noastră pe bază de criterii corecte și echitabile, promovând egalitatea de șanse” și-a expus obiectivele deputatul Aurelia Cristea, noul președinte al OF PSD Cluj.

 

Biroul de Presă

PSD Cluj

Leave a Reply