Apel umanitar-Campania TSD pentru zona Ocoliș continuă!

Apel umanitar-Campania TSD pentru zona Ocoliș continuă!

În fața naturii ajungem să devenim neputincioși, iar în ultimele săptămâni, mii de oameni au pierdut în fața acesteia agoniseala de o viață, casele, animalele, chiar și speranța.

Săptămâna trecută am lansat campania de strângere de fonduri pentru zona Ocoliș- Alba, pentru a inchiria utilaje și materialele necesare refacerea și curățarea unor clădiri și dependințe.

Ajunși la fața locului am constatat că realitatea este cu mult mai cruntă decât materialele foto primite și difuzate în mass-media. Ne-am găsit neputincioși în fața realității, însă am reușit să ne grupăm forțele pentru a începe acest proces. 

Zona Ocoliș este plină de nămol, gunoaie, trunchiuri de copaci și lucruri inundate, lipsită de speranță, de curaj și omenie. Viitura care a lovit Ocoliș a transfigurat viața sătenilor.

Oamenii și-au pierdut intimitatea, speranța și inclusiv valorile, căci supraviețuirea este acum cuvântul cheie în această zonă. 

Din păcate, în acest situații entitățile care ar putea oferi ajutor nu o fac, Guvernul, Administrațiile închid ochii la suferința oamenilor,  însă noi, oamenii, nu putem face asta!

Campania continuă!

TSD Cluj continuă toate demersurile necesare pentru a ajuta oamenii și cele mai afectate familii din Ocoliș Alba. În aceste vremuri de răscruce este de datoria noastră  să devenim solitari și să oferim din bunăstarea noastră pentru restabilirea unei comunități. 

TSD Cluj vă solicită sprijinul! 

Contribuția noastră este importantă iar în asemenea situații poate face diferența dintre lacrimi și zâmbete.

Cu banii obținuți din donațiile dumneavoastră, a tuturor celor care doresc să participe, vom închiria utilaje care vor contribui la degajarea aluviunilor și resturilor vegetale din gospodăriile sinistrate.

📌 Donațiile se fac în următoarele conturi bancare:

BRD: RO51 BRDE 130S V104 2357 1300

BT: RO50 BTRL RONC RT05 6445 6501

📌 Donațiile se pot depune și numerar la sediul PSD Cluj de pe Bulevardul Eroilor nr. 2, et. 1, ap. 4-6, Mun. Cluj-Napoca.

🌹 Avem rugămintea ca la depunerea în conturile bancare să menționați la detalii plată: AJUTOR OCOLIȘ și să ne contactați pentru emiterea chitanțelor!

📞 Contact – Luana Șerban, președinte interimar TSD Cluj (tel. 0744.339.517)

Leave a Reply