Amintiți-vă de Cluj și clujeni, dle. primar Emil Boc !

Anunțată cu surle și trâmbițe, amenajarea spațiului Clubul Pensionarilor din parcul Detunata a ajuns în mai puțin de un an, un adăpost pentru igrasie și mucegai în loc să fie un spațiu potrivit pentru serbarea unei zile de naștere, așa cum declarau reprezentanții municipalității în urmă cu 10 luni.

Respectul acodat pensionarilor, se poate observa cu ușurință prin rezultatele recompartimentării, zugrăvelii, tencuielii, funcționării instalației electrice, seniorii cartierului petrecându-și timpul liber într-un spațiu cucerit de mucegai, resturi de materiale de construcții și ziduri crăpate, dovezi ale administrării „cu eficiență”, a banilor publici.

În același parc uitat de primarul Emil Boc, lipsa unei surse de apă potabilă pentru sutele de copii și pensionari care-l tranzitează zi de zi nu este o prioritate comunitară pentru primărie, la fel și absența unor toalete publice.

„Clujul nu înseamnă promisiuni electorale și cârpeli ocazionale dle. primar. Clujul înseamnă respect reciproc între cetățeni și cei delegați să-i administreze. Când ați vizitat ultima dată parcul Detunata? Când ați fost ultima dată interesat de problemele cetățenilor din zonă? Politica nu se face doar la televizor, dle. Boc, ci printre cetățeni și în folosul acestora, cunoscându-le problemele” a declarat deputatul PSD Cluj-Napoca, Aurelia Cristea.

Leave a Reply