Alexandru Cordoș: „Guvernul USL este aproape de nevoile cetățenilor”

Guvernul USL este aproape de nevoile oamenilor, dovadă fiind întărirea măsurilor de protecție socială luate de cabinetul Ponta în utlimul an.

Prioritatea guvernului este cetățeanul și traiul său cotidian. Am respectat promisiunile din campania electorală și am redus TVA la pâine de la 24% la 9%. Astfel se va reduce evaziunea fiscală din domeniu și se vor reduce prețurile la toate produsele de panificație, această măsură fiind vizibilă la raft încă din primele zile ale lunii septembrie.

„Persoanele și familiile cu venituri reduse vor primi ajutoare cuprinse între 48 lei și 240 lei pentru încălzirea cu energie electrică, în vreme ce cuantumul ajutoarelor pentru încălzirea cu gaze naturale va fi majorat pentru a acoperi creșterea cu 6 % a prețului la gazele naturale, potrivit unei ordonanșe de urgență adoptate de Guvern” a declarat senatorul Alexandru Cordos, vicepreședinte PSD Cluj.

Guvernul USL va continua să acorde atenție politicilor sociale sustenabile care să ofere accesul liber și egal la educație și la sănătate și care să asigure cetățenilor români o viață demnă.

Biroul de Presă

PSD Cluj

Leave a Reply