Alexandru Cordos: Demisia lui Sorin Apostu

Senatorul Alexandru Cordosș consideră că Sorin Apostu nu mai poate să rămână primarul municipiului Cluj-Napoca, în condițiile în care acuzațiile de luare de mită în formă continuată care i se aduc de către procurorii DNA sunt însoțite de date care ne confirmă faptul că acționa în stil mafiot și exclusiv în interes personal. Omul inventat de Emil Boc pentru Cluj a avut atîta încredere că ceea ce face nu va fi descoperit tocmai pentru că știa că este susținut de către liderul PD. Nu este normal ca astăzi primul ministru să vină la Cluj și să ne spună că administrația PDL este sub control la Cluj. Ecchipa Apostu – Boc trebuie să plece împreună din administrația locală și centrală, așa cum a venit.

Problemele economice pe care România le are astăzi nu pot fi depășite dacă în administrațiile locale avem oameni de tipul Sorin Apostu și Radu Bica.  Trebuie să scăpăm orașul și județul rapid de eticheta de pol al corupției dacă ne dorim investiții, iar acest lucru nu s epoate decât prin înlăturarea găștii portocalii din administrația locală clujeană.

Emil Boc nu a luat niciodată măsuri pentru a-l opri pe Sorin Apostu deși a fost omul care a condus municipalitatea și în vremea mandatului lui Boc. Directorul tehnic al primăriei d ela acea vreme a primit prerogative de primar, atunci când Boc era mai mult în aeroport decât în primărie. Echipa Boc – Apostu a transformat Clujul în pol al corupției.

 

Alexandru Cordoș

Senator PSD

17 nov 2011

Leave a Reply