Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, un obiectiv strategic pentru guvernarea USL!

USL Cluj constată cu regret, că transformarea unor obiective locale în priorități regionale, este tratată politic meschin la nivel local, prin speculațiile derizorii ale unui fost demnitar, frustrat că locuitorii municipiului Cluj-Napoca l-au amendat prin pierderea mandatului de deputat.

„Faptul că reprezentanți ai guvernului USL califică investiția de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca (pista de 2.100 m)  ca fiind una de interes regional, un obiectiv strategic, o prioritate 0, nu face decât să ne motiveze și mai mult în a demarea noi proiecte locale, de utilitatea regională” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

USL Cluj consideră că este important ca dl. Daniel Buda să învețe să comunice eficient cu colegii săi din PDL Cluj, Alin Tișe, fostul președinte al CJ Cluj fiind responsabil pentru abandonarea mai multor proiecte de utilitatea județeană, acesta nealocând nici un leu pentru modernizarea pistei în perioada cât a coordonat instituția Consiliului Județean Cluj.

„Actualul executiv al CJ Cluj a reușit să stabilească soluțiile potrivite prin care s-au identificat sumele necesare pentru a finaliza exproprierile, sigurele impedimente temporare fiind exclusiv de natură birocratică” a mai completat liderul social-democraților clujeni, dl. Remus Lăpușan.

Leave a Reply