Activitatăți ale social-democraților la Dej, în ultima perioadă.

Am avut deosebita plăcere de a participa astazi 29 Mai, la expozitia elevilor talentati la arte plastice din Municipiul Dej – “Artistul din sufletul meu”. A fost un moment potrivit pentru a promova excelența în arte, la nivel de oraș. Ca întotdeauna, susțin aceste inițiative și mă bucur pentru reușita lor. Evenimentul s-a bucurat și de prezența talentatei Deona Roman care ne-a încântat pe toti cu glasul ei minunat.

7 4 3

În semn de recunoștință pentru sacrificiul suprem al sutelor de mii de ostași căzuți la datorie depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din cimitirul Dealul Florilor.
De Ziua Înălțării Domnului (mare sărbătoare creștină, care comemorează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere) celebrăm Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.
Cinstire memoriei lor!
9 7 (1) 10
Bucuros și emoționat, am participat astăzi 30 Mai, la festivitatea de sfârșit de an al Colegiului Național ”Andrei Muresanu”. Deși fac acest lucru în fiecare an, sentimentele de bucurie și nostalgie ma pătrund și mă fac să îmi amintesc de perioada în care am fost și eu elev al acestui colegiu.Sunt convins că veți valorifica tot  ceea ce ați învățat  și ați trăit pe băncile școlii, lucru care va confirma și la concursurile de admitere în învățământul superior.
Vă felicit și vă doresc din suflet, reușită deplină în viață!
7 (2) 3 (1) 9 (1)
A fost o plăcere pentru mine să particip astăzi 22 Mai, la evenimentul dedicat Zilelor Liceului ”Alexandru Papiu Ilarian”. Sunt mândru de realizările acestui liceu , care nu se opresc doar la sport. Vreau sa accentuez aici că rezultate deosebite s-au obținut  la concursuri naționale, interjudețene, olimpiade, festivaluri de pictură, etc. Generații la rând, acest liceu a dat oameni de excepție, deputați, miniștrii, personalități ale științei, oameni cu care ne mândrim.
Pentru tot ce ați înfăptuit dumneavoastră, cadrele didactice, elevii, toți cei implicați în actul de educație, vă mulțumesc și vă felicit.
Vă urez mult succes în continuare.
7 (3) 2 9 (2)
În Cetan, comuna Vad, comună dragă sufletului meu, la hramul Bisericii Ortodoxe ”Constantin și Elena”, moment profund de trăire spiritual-duhovnicească.
1 2 5
Astăzi 23 Mai, în vizită la MG TEC, societate importantă în economia municipiului Dej.
Sunt bucuros să constat, în urma discuțiilor purtate cu președintele companiei, domnul Tecar Ioan că perspectivele de dezvoltare, vor răspunde unei mari nevoi a municipiului, aceea de a crea noi locuri de muncă.
4 6 (1) 10 (1)

Leave a Reply