PSD face din protecția mediului o prioritate

PSD face din protecția mediului o prioritate

Cu ocazia Zilei Pământului dar şi a Zilei Internaţionale a Mamei-Pământ, Organizația Municipală PSD Cluj Napoca împreună cu Organizația Județeană PSD Cluj au demarat o acțiune de ecologizare pe drumul Sfântului Ioan din Cluj Napoca ca omagiu adus mediului înconjurător.

     ”Noi, social-democrații, iubim omul și comunitatea. Iubim viața și Pământul. Acțiunea noastră de astăzi este firească. Noi suntem și vom fi mereu solidari cu oamenii care arată respect pentru semeni, pentru mediu și natură.” (Ovidiu Săcară, președinte PSD Cluj Napoca)

Celebrarea și omagierea Planetei reprezintă expresia comună a dorinței tuturor de a construi o societate stabilă,durabilă, pentru un viitor mai curat și verde.

”Gesturile mici sunt cele care produc schimbarea. Acțiunile demarate pe data de 22 aprilie trebuie să devină o normalitate în comportamentul uman, să avem grijă de mediul înconjurător și bunăstarea comunităților noastre. Trebuie să ne amintim permanent că depindem de natură, planetă, și că avem nevoie de o schimbare, de o economie mai durabilă care să funcționeze atât pentru oameni, cât și pentru planetă.” (Alexandru Cordoș, Președinte PSD Cluj)

Drumul Sfântului Ioan este un drum care unește, iar astăzi, 22 aprilie aproximativ 100 de social-democrați  din Cluj Napoca, Dej, Câmpia Turzii, Huedin, Turda, Florești s-au unit pentru a-i oferii naturii ajutorul de care are nevoie.

La nivelul județului Cluj, organizațiile PSD au demarat simultan astfel de acțiuni de ecologizare. Acțiunile s-au desfășurat în condiții optime, respectându-se normele și măsurile de siguranță și distanțare socială.

PSD face din protecția mediului o prioritate, nu doar simbolic. Pentru noi este un angajament politic, pentru binele românilor, pentru o comunitate sănătoasă și curată.

                                                                                                              

Biroul de presă PSD Cluj.

Leave a Reply