Comunicat de presa: În atenția organizației PDL Cluj.

USL Cluj amintește PDL Cluj, ineficiența, populismul și demagogia manifestate de Emil Boc în calitate de premier și primar.

„Profesorului în drept constituțional”, premierului de ocazie, Emil Boc i s-au întors nenumărate OG și legi ca fiind neconstituționale, ca o completare a populismului și lipsei de viziune manifestate în anii de guvernare, Boc  nu a generat nici o măsura de creștere a veniturilor, ci doar măsuri de reducere a cheltuielilor.

Printre victimele guvernării Boc amintim: bugetarii, pensionarii, Autostrada Transilvania, ANAF, Poşta Română, Hidroelectrica, prețul la gaze, TVR-ul, indemnizația pentru mame, taxa auto, Oltchim, educația și multe altele.

Le reamintim membrilor PDL Cluj, momentele de sinceritate ale primarului-premier Emil Boc,  „Autostrada Transilvania se execută, nu se discută” (2008) și faptul că a jurat pe Biblie că nu face înțelegere cu UDMR în 2004.

Primarul Emil Boc și colegii săi din PDL Cluj nu pot să fugă de responsabilitatea numeroaselor eșecuri locale: „centura de diamant”  – record absolut de risipă a banului public, cele 12.000 de locuințe promise de cuplul Boc-Apostu dar nerealizate, dezinteresul față de aducerea unui elicopter SMURD la Cluj, eșecul proiectului „cartierul Lomb”, „cartierul Tineretului”, numărul limitat de locuri de parcare, alungarea investitorilor străini: Nokia, ING, IBM și mulți alții, lipsa de inițiative prin care să apară noi locuri de muncă, nepăsarea față de construcția Spitalului Regional de Urgență.

În acest context, USL Cluj îi cere primarului Emil Boc să-și revină la normalitate în al 12-lea ceas și să renunțe la populism, în favoarea revigorării comunității clujene.

Biroul de Presă

USL Cluj