Comunicat de presă – 29.07.2011 – Autostrada Transilvania – un proiect inaugurat de dragul tăierii panglicilor

PSD Cluj îi cere explicaţii primul ministru, dl Emil Boc, cu privire la starea actuală a celor aproximativ 50 km din Autostrada Transilvania.

“Din ceea ce a început presa să semnaleze, bordurile care au fost folosite pentru Autostrada Transilvania se pare că ar fi avut termen de valabilitate mai mic de un an. Probabil pentru ca dl Boc avea o normă impusă de preşedintele Băsescu pe 2010 la tăiat panglici, în luna decembrie a anului trecut s-a tăiat una şi pentru A3. În aceste condiţii, singura problemă a constructorilor a fost presiunea timpului, motiv pentru care nu au avut o problemă în a folosi materiale mai slabe sau a lucra în condiţii meteo nefavorabile. Consecinţele le vedem azi, la mai puţin de un an de la inaugurare – bordurile se distrug la o simplă atingere cu mâna. Pe de altă parte, poate guvernarea PDL vrea sa ne spună că se lucrează în continuare la acest proiect vital pentru România şi de aceea acceptă faptul că deja trebuie făcute lucrări de reparaţie.” a precizat dl Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Din primele declaraţii ale reprezentanţilor DRDP Cluj am văzut că vinovată este natura cu fenomenele ei de îngheţ – dezgheţ, aşa cum pentru centura Vâlcele – Apahida, am aflat că singurele vinovate sunt ploile abundente din această primăvară. “Îi sugerăm dlui Boc să îşi trimită subordonaţii care răspund de infratructura rutieră la un curs de geografie care se studiază în gimnaziu, lecţii din care pot afla care este clima României şi ce caracteristici are. Poate aşa nu vom mai avea surprize când ninge iarnă şi plouă primăvara.” a mai declarat dl Remus Lăpuşan.