Comunicat de presă – 23.06.2011 – Serialul centura ocolitoare continua

Daca realitatea nerespectarii afirmatiilor facute de catre fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, actualul prim ministru Emil Boc, in legatura cu Autostrada Transilvania, Centura Ocolitoare Valcele Apahida este de notorietate, azi dorim sa va exemplificam cu inca un exemplu,epopeea fara sfarsit a infrastructurii clujene.

Rememoram, ca la putin timp de la depunerea juramantului de cate primarul Emil Boc,afirma impreuna cu directorul directiei tehnice Sorin Apostu, ca tronsonul B-dul Muncii – Apahida va fi finalizat la inceputul lui 2009.

Precizam ca aceasta lucrare a inceput la finele lunii octombrie 2006 si erau vizati 8,36 km, proiectarea facandu-se in 2005 pentru a se realiza legatura dinspre Dej si Baia Mare ( B-dul Muncii- Tetarom II- Dealul Tigla- zona Sub Coasta- pe sub dealul Tarsa Mica- Apahida).

Dupa 3 ani de zile, adica din octombrie 2006 si pana in martie 2009, municipalitatea a reusit sa asfalteze doar 1,8 km din tronson cheltuind aprox. 10 milioane de lei din bugetul local si apoi au cedat cei 3,6 km aflati pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca, in favoarea CNADNR pentru finalizarea tronsonului ramas.

Contrar celor afirmate cu atata emfaza de catre domnii Emil Boc si Sorin Apostu, este incredibil ca au trecut 6 ani si cei 6,7 km cati au mai ramas dupa recolerari, nu s-au dat in folosinta, si nu au venit taietorii de panglici domnul Boc, domnul Apostu si domnul Stamatian & company ,sa-si reclame admiratia multimii.

Avand in vedere cele expuse solicitam public domnului director Ion Pantelimon sa ne precizeze suma aferenta acestui tronson, sa explice perormanta nerealizarii la termen a aceluiasi tronson, si in final ii cerem sa isi depuna capul acolo unde ii sunt picioarele, asa cum preciza seful sau cel mare de la partid. Suntem convinsi ca vina este una colectiva dar aportul domnului Pantelimon a fost consistent precum salariul extrem de nesimtit pe care dansul la castigat din banii clujenilor, si care ii va asigura intreaga existenta de acum incolo, o suma platita pentru incompetenta profesionala de care a dat dovada in derularea tuturor investitiilor in infrastructura din judetul Cluj ( a nu se uita si penibila situatie a centurii Gherla).