Comunicat de presă – 11.07.2011 – PSD şi-a desemnat candidatul pentru Primăria Turda

PSD  şi-a desemnat candidatul pentru alegerile locale din 2012 la Primăria municipiului Turda în persoana dlui Radu Stoica, vicepreşedinte PSD Turda.

“Noi, social democratii, considerăm  că este nevoie de o reală schimbare, atât la nivel central, cât şi la nivel local, pentru a elimina clientelismul politic. Un stat în care corupţia a ajuns să controleze polurile de putere la toate nivelurile, este un stat în care autoritatea nu se mai poate manifesta.” a precizat dl Cristian Matei, preşedinte PSD Turda.

“Pentru că dl Radu Stoica şi-a dovedit seriozitatea şi în mediul privat în care a activat şi pentru că avem nevoie de oameni serioşi în funţiile de primar, îl vom propune pe dl Stoica şi colegilor liberali pentru a putea fi candidatul nostru comun la alegerile din 2012.” a declarat dl Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

“Din păcate pentru turdeni, actuala putere nu mai reprezintă voinţa cetăţenilor, iar organizaţia Turda a dovedit în ultima perioadă că este suficient de organizată şi de puternică pentru a produce schimbarea şi aici. Avem nevoie de un alt model de administraţie publică, unul în care să nu mai vorbim de corupţie. Din păcate, corupţia care există în momentul de faţă peste tot unde avem primari portocalii, trimit aceste comunităţi la izolare faţă de posibilii investitori care ar aduce şi o serie de noi locuri de muncă.” a completat dl Alexandru Cordoş, senator PSD.

“PSD Turda va propune proiecte concrete pentru incurajarea investitiilor, modernizarea unor obiective locale, redimensionarea unor obiective prost executate, crearea de noi locuri de muncă, reducerea fiscalitaţii locale, transparenta în utilizarea banilor publici şi cresterea nivelului de trai a locuitorilor municipiului Turda. În locul demagogiei, populismului şi a soluţiilor de tip pompieristic, făcute de multe ori doar pentru a obţine un plus la capitolul „imagine”, PSD Turda vine cu candidaţi serioşi şi bine pregatiţi.” a mai adăugat dl Cristian Matei.

Biroul de Presă PSD Cluj
11 iulie 2011