Comunicat de presă – 10.07.2011 – Candidaţii PSD Cluj pentru alegerile locale din 2012

PSD Cluj şi-a desemnat o prima serie de candidaţii pentru primariile din judetul CLUJ, la alegerile locale din 2012, aceştia fiind validaţi în şedinţa de Comitet Executiv, vineri, 08.07.2011.

Echipa de candidaţi a PSD Cluj cuprinde membrii responsabili ce au confirmat în structuri administrative şi care sunt pregătiţi pentru a coordona activitatea administrativă a comunelor şi a oraşelor din judeţ.

„Ne-am propus să câştigăm alegerile locale din 2012 cu cei mai buni membrii ai organizaţiei si comunitatii respective, persoane care şi-au dovedit competenţele şi care beneficiază de o experienţă administrativă necesară pentru o guvernare locală de succes” a declarat dl. Remus Lăpuşan, preşedinte PSD Cluj.

Candidaţii PSD Cluj se angajează să lanseze şi să coordoneze proiecte care prevăd încurajarea investiţiilor, reparaţia drumurilor, transparenţă totală în utilizarea banilor publici, precum şi creşterea nivelului de trai al locuitorilor judeţului Cluj.

“PSD Cluj îşi propune o nouă abordare politică la nivel local, ce vizează introducerea în sistemul public a unor adevăraţi profesionişti, încercând să găsim impreuna cu fiecare comunitate locala soluţiile potrivite pentru diminuarea şomajului şi a dificultăţilor economice provocate de această guvernare incompetentă” a completat liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan. Social democraţii consideră că este nevoie de o reală schimbare la nivel local. Un stat în care corupţia a ajuns să controleze cele mai înalte centre de luare a deciziilor atât la nivel local, cât şi la nivel naţional, este un stat a cărui autoritate a ajuns în agonie.

În locul demagogiei şi a soluţiilor de tip pompieristic, PSD Cluj are candidaţi serioşi ce şi-au pregătit propuneri concrete. Fiecare dintre principiile noastre este dezvoltat în programe şi strategii capabile să asigure aplicarea lor în practică. Refuzând vechea reţetă de a face politică şi cuvintele de faţadă, PSD Cluj vă propune

Candidatii Partidului Social Democrat

33 Sănduleşti FĂRGACIU CĂLIN
34 Tritenii de Jos SAŞA VALER
35 Viişoara ROMAN IOAN

Lista candidatilor poate fi accesata si pe site-ul PSD CLUJ, wwwpsdcluj.ro, sectiunea alegeri -candidati 2012.

Biroul de Presă PSD Cluj
10 iulie 2011