Comunicat de presă – 03.07.2011 – Modernizare “linia de tramvai Golden Blitz”

PSD  Cluj ii reaminteste Primarului Sorin Apostu ca este obligatia dansului sa fie garantul transparentei in administratia locala si sa afiseze public toate detaliile legate de proiectele comunitatii, in sensul informarii complete a cetatenilor Clujului cu privire la cheltuirea banului public si a modului in care respectivele proiecte le afecteza calitatea vietii.

“Doresc pe aceasta cale sa-i multumesc  d-nului Primar Sorin Apostu ca a raspuns solicitarii mele de a da asigurari ca  suprafata verde a Parcului Central nu va fi afectata de lucrarile de modernizare a liniei tramvai, chiar daca  a confirmat faptul ca se va lua din suprafata verde a parcului pentru pista de biciclete ” a afirmat d-na Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj.

Social-democratii clujeni considera necesara transparenta in actul de administratie publica, ca o dovada a faptului ca  nu este nimic de ascuns, proiectele sunt in beneficiul real al cetatenilor, iar pretul stabilit este cel corect.

“Sunt convinsa ca aveti tot interesul sa promovati proiecte pentru binele si prosperitatea comunitatii si va asigur, domnule primar, ca voi fi o sustinatoare a acestora, daca toate informatiile referitoare la oportunitate, costuri si  eficienta sunt puse la dispozitia cetatenilor municipiului Cluj-Napoca, printre care ma numar si eu. Consider ca a fost doar o omisiune faptul ca nu ati raspuns  si celorlalte  puncte  din solicitarea initiala si nu ati  publicat proiectele tehnice ale lucrarilor in desfasurare. Pentru a nu fi nevoita sa va mai deranjez cu astfel de interpelari, va adresez rugamintea sa faceti publice datele complete ale proiectelor pe care le derulati pe banii contribuabililor.” a mai precizat d-na Cristea.

Biroul de Presă PSD Cluj
04 iulie 2011