Comunicat de presă – 01.05.2011 – 600 de membri si simpatizanti ai PSD Cluj au colectat gunoaie de pe spatiul public.

PSD Cluj a organizat astazi, 1 Mai mai multe actiuni in intregul judet de colectare a gunoaielor de pe spatiul public. Zonele in care s-au derulat actiunile au fost Lacul Gilau – inspre Somesul Cald si Somesul Rece, Turda, Campia Turzii, Dej, Gherla si Huedin.

In zona Lacului Gilau au fost prezenti dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, dl Alexandru Cordos, senator PSD, dna Mihaela Rozor, presedinte Organizatia de Femei a PSD  Cluj, dna Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj si dl Mircea Jorj, presedinte PSD Cluj-Napoca. “Ni s-au alaturat in demersul nostru peste 160 de persoane care isi doresc un mediu curat, in primul rand. Vom mai avea actiuni similare pentru ca vrem sa incercam sa facem si educatie civica. Consider ca nu este normal ca pe marginea lacului de unde este alimentat municipiul Cluj-Napoca sa avem tone de mizerii.” a precizat dl Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj.

“Ne-am propus sa incepem curatenia astazi, pe 1 Mai, actiunea noastra fiind un simbol al luptei cu minciuna, incompetenta si demagogia portocalie. Cand noi, cei din PSD, alaturi de colegii din PNL si PC, vom ajunge la putere, promitem sa facem curatenie si in serviciile deconcetrate pentru ca PDL nu a facut altceva decat sa polueze institutiile statului” a mai adaugat dl Remus Lapusan.

In total, in zona Gilau – Tarnita s-a facut curatenie pe o suprafata de aproximativ 6 hectare si au fost colectati peste 40 m3 de mizerie.

In intregul judet au participat la actiune peste 600 de membrii si simpatizanti ai PSD si au fost stransi peste 100 m3 de deseuri.